ВНОСИТЕЛИ НА МЕТАЛОЕЖЕЩИ МАШИНИ С ЦПУ И ЕЛЕМЕНТИ ЗА ТЯХ

(Информацията тук е само насочваща. За повече и актуални сведения ползвайте посочените фирмени сайтове)

 

1.  Полимета-С.

www.polymeta.bg

Фирмата предлага нови металорежещи машини, производство на:

-      DMG (Deckel MAHO Gildemeister)- стругови машини с ЦПУ, стругови центри, вертикални стругови машини с ЦПУ, хоризонтални и вертикални обработващи центри, в.т.ч. и 5-координатни за обработване на сложни обемно-профилни повърхнини.

-      HARRIS- пробивни машини (колонни, пробивно-фрезови, радиалнопробивни), универсални стругови машини, лентоотрезни машини (ръчни, полуавтоматични и автоматични), универсални фрезови машини, заточни машини, технологична екипировка (кръгли делителни маси, универсални делителни апарати, машинни стиски, универсални самоцентриращи тричелюстни патронници и др.)

 

2.  Лазатек.

www.lazatec.com

Създадената през 1991 г. фирма е представител на южнокорейската група Doosan Infracore и предлага изключително богата гама от стругови машини с ЦПУ, двувретенни стругови машини с ЦПУ, стругови центри, многокоординатни стругови центри, хоризонтални и вертикални обработващи центри. Придлага се също така широк набор от принадлежности, разширяващи технологичните възможности на машините.

 

3.  СЛиМ-88.

www.slim-88.com

Внос, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на широка гама от металорежещи и електроерозийни машини. Вносът нови машини се осъществява от Европа и Тайван, а на втора употреба- отЕвропа.

В списъка на металорежещите машини с ЦПУ са включени стругови и фрезови машини с ЦПУ.

 

4.    Галика.

www.galika.bg

Технически и технологични консултации, въвеждане в експлоатация на металорежещи и металообработващи машини, продажба на нови и употребявани машини.

 

5.  Булмакметал.

www.bulmakmetal.com

Внос на металорежещи и металообработващи машини.

 

6.  РАИС.

www.rais-bg.com

Фирмата е официален дистрибутор за България на широка гама от металорежещи машини с ЦПУ. От Fanuc се внасят вертикалният обработващ център FANUC ROBODRILL в 3 изпълнения, от TAKISAWA- стругови машини с ЦПУ и стругови центри, от CITIZEN- стругови машини с ЦПУ с линеен магазин „Swiss type”.

 

 

7.  ТЕЗМАКСАН БЪЛГАРИЯ ООД.

www.tezmaksan.bg

Компанията представя на българския пазар продукцията на водещи ТАЙВАНСКИ  и КИТАЙСКИ фирми в областта на машиностроенето, в т.ч. високотехнологичните машини на MORISEIKI (ЯПОНИЯ). Изградена е сервизна мрежа, чрез която се осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз на закупените машини. Предоставят се консултации за избор на най-подходящото оборудване за нуждите на технологичния процес на клиента. 

 

8.  ХЕРМЛЕ ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА.

www.hermle.bg

Фирмата е създадена през 2009 г. със седалище в София. Основната й дейност е продажба, обучение и сервиз на територията на Югоизточна Европа на обработващите центри на HERMLE (Германия).

 

9.     АТЛАС ТЕХНИК.

www.atlas-technik.com

Фирмата внася комплектуващи елементи за металорежещи машини- системи и елементи за линейно водене, прецизни вретенни лагери и вретенни възли, търкалящи лагери, плъзгащи лагери, кабеловодещи мвериги и системи за енергоподвеждане, гъвкави кабели, съединители, еднопосочни (изпреварващи) съединители, уплътнения, резбови вложки и свързващи съединения, редуктори и моторредуктори. Продукцията се доставя от водещи компании като SCHNEEBERGER , igus ® , GMN, Sumimoto Drive Technologies и др. Фирмата прилага в дейността си многогодишен опит в областта на конструирането на ММ. Предлага проектиране на автоматизирани системи в машиностроенето.

 

10.       ЛЕНА ООД.

www.lena-bg.com

Фирмата внася различни видове металорежещи машини с ЦПУ като стругови, фрезови машини, хоризонтални и вертикални обработващи центри, лентоотрезни машини, както и комплектуващи елементи за тях. Производство са на водещи европейски и тайвански фирми, сред които са Colchester, Pilous, Unique, Bison, First и др. Извършва се сервиз на системите за ЦПУ на FANUC. Доставят се комплектуващи елементи и консумативи полско, чешко, словашко, тайванско и българско производство. Произвежда комплектуващи елементи и възли за машини с ЦПУ. Извършва пускане, сервиз и ремонт на ММ с ЦПУ.